Meer resultaten voor hersluitbare zakjes

hersluitbare zakjes
Gripzakken makkelijk Online bestellen.
Wij denken graag met u mee over uw logo en uw merk en beschikken over een volledig uitgeruste marketingstudio en een machinepark om uw zakken of zakjes te voorzien van uw logo, van opschriften, teksten, en afbeeldingen. Laat gripzakken bedrukken die perfect passen bij uw winkel.
hersluitbare zakjes
kleding in hersluitbare zakjes - Tips Like Sugar.
kleding in hersluitbare zakjes. kleding in hersluitbare zakjes. Schrijf hier je reactie. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. De leukste tips in jouw mailbox? Laat hier je mailadres achter.
Dumil.
Behouden de smaak, aroma's' en versheid van producten optimaal. Zorgen voor bescherming van gerechten en producten zowel in de vriezer en koeling als buiten de koeling. Daarnaast handig voor het opbergen van diverse spullen. De 1L zakjes zijn ook geschikt voor handbagage vliegtuig.
Gripseal zakjes - Gripseal zakjes kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het!
Verreweg de meeste gripzakjes zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw bestelling transparante zakjes wordt vaak de volgende werkdag al bij u afgeleverd. Gripseal zakjes zijn multifunctioneel en geschikt voor gebruik op kantoor, thuis, op school, in het magazijn enz.
Dumil hersluitbare zakjes - 2 formaten Xenos.
Hersluitbare zakjes zijn erg handig om allerlei spullen in te bewaren. Er zitten 2 formaten herlsuitbare zakjes in deze verpakking; 15 zakken van 2,5, liter en 1 liter inhoud. Door de sluitbare opening zijn de zakjes eenvoudig af te sluiten.
hersluitbare zakjes - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Of je nou belangrijke documenten op een veilige manier wilt archiveren, handgemaakte creaties wilt verkopen of de zakjes gebruikt om je spullen georganiseerd te houden, de hersluitbare zakjes van Packlinq bieden de oplossing! Whether you want to archive important documents in a safe way, sell handmade creations, or use the bags to keep your stuff organized, the re-sealable bags of Packlinq offer you the solution!
Gripzakjes - Binnen 24u voordelig geleverd VIV Verpakkingen.
Gripzakjes, 190 x 250 mm. Per doos à 1000 stuks. Per artikel 35. Je leest momenteel pagina 1. Wat zijn gripzakjes? Gripzakjes zijn sterke en permanent hersluitbare plastic zakjes gemaakt van LDPE folie. LDPE staat voor 'low' density polyethylene, deze foliesoort is kraakhelder en beschermt de goederen perfect tegen onder anderen vocht, stof en vuil. Gripzakjes staan ook wel bekend als gripseal zakjes, gripzakken en hersluitbare zakjes. Bij VIV kunt u een grote verscheidenheid aan gripzakjes kopen, zowel volledig transparant als met een schrijfvlak. De verschillende soorten. Producten van verschillende afmetingen verdienen allen een perfect passende verpakking, daarom kunt u bij ons gripzakjes kopen in diverse soorten en maten. We leveren zowel kleine gripzakjes als grote gripzakken, met of zonder schrijfvlak. Gripzakjes met schrijfvlak worden vaak gebruikt voor archiveringsdoeleinden. Bijvoorbeeld voor de opslag van ijzerwaren. Dankzij het schrijfvlak kunt u de zakjes 'labelen. Waarvoor worden gripzakjes gebruikt? Dit product heeft net zo veel toepassingen als benamingen. Het kan voor vrijwel alles gebruikt worden! Gripzakjes worden bijvoorbeeld vaak gebruikt door bedrijven voor het verpakken van hun kleine producten. Ook worden gripzakjes vaak gebruikt door particulieren, bijvoorbeeld om ze te helpen bij het uitvoeren van hun hobby.
Gripzakjes extra dik 90 my per 100 stuks.
Gripzakjes extra dik 90 my per 100 stuks. Hersluitbare zakjes met stevige sluitstrip. Gebruik gripzakjes extra dik om zwaardere kleine onderdelen in te bewaren of te presenteren. Het extra dikke plastic zorgt voor optimale stevigheid. Verkrijgbaar in bundels van 100 stuks.