Meer resultaten voor disco

disco
De Silent Disco in McDonald's' Tilburg keert deze maand terug - Tilburg.com.
Hij is één van de DJs die zal gaan draaien tijdens de silent disco en maakt onderdeel uit vanhet DJ-duo Fatguys. Met de ludieke discoavond haalden ze zelfs de uitzending van RTL-Late Night en mede hierdoor heeft Phil voor 24 oktober Domien Verschuren weten te strikken.
disco
Disco Night Fever NYE Cruise Rotterdam - 70's' 80's' party.
Kortom, met een ticket voor de DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2022! Kortom, met een ticket voor de DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2022!
link building agency
DANSVOER - Silent Disco verhuur Evenementen.
Naast de organisatie van onze eigen evenementen, bieden we jou ook graag de mogelijkheid om zelf een Silent Disco te organiseren. Want hoe leuk zijn ook die kleine feestjes met een groepje vrienden, in een wat intiemere setting? Direct Silent Disco huren.
Disco kleding kopen? Carnavalskleding.nl. Mobiel menu. Menu open. Zoek. Voor 23:00: besteld, morgen in huis. Ruim 100.000 kostuums op voorraad. Gratis verzending vanaf €49,95., Groepskorting tot wel 25. facebook messenger. email. icon_ideal. icon_masterca
Elementen uit de discomuziek waren begin jaren 70 voor het eerst te horen en speciaal voor die mensen hebben wij disco kleding uit de jaren 70. Kijk in onze webshop voor een uitgebreide collectie disco kleding: disco broek, disco schoenen of een prachtige disco blouse.
Van deze ster keek Donna Summer disco af: Asha Puthli De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Ook al bestond die disco in Europa nog niet. Haar eerste, titelloze plaat deed het goed, en Puthli kon optreden in heel Europa. Ze vroegen nog wel of ik mijn naam wilde aanpassen, maar dat weigerde ik. Ik dacht: al die hippe westerse musici die naar India gaan, de Beatles en zo, die veranderen hun naam toch ook niet? Een goede keuze, want de verschijning van Puthli en die zweverige liedjes op een bescheiden discobeat trokken nachtclubs en podia vol. Op een avond in Duitsland, ik geloof in München, kwam na de show een vrouw naar de kleedkamer. Dat was Donna Summer, bleek later. Ze was nog niet bekend, speelde in een bandje genaamd Family Tree. Ze vroeg naar de ontwerper van mijn kleding ik droeg nog steeds van die Indiase gewaden en zo.
Op Dreef met Disco Tropicana - Paaszondag in de ECI, Roermond.
Zucht af en toe denken we nog weleens terug naar het eerste Indoor Avontuurtje van Op Dreef en Disco Tropicana. Jullie brachten zoveel gezelligheid, we gingen er helemaal van glitteren! Op Paaszondag doen we het dunnetjes over en organiseert Op Dreef een nieuw Indoor Avontuurtje met de fuif-flamingos van Disco Tropicana!
Puzzelwoordenboek disco.
Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 6 puzzelwoorden gevonden voor Disco.
Schoten op Hengelose woning na gewelddadige confrontatie in Duitse disco Hengelo tubantia.nl. Weer. TV-Gids. Tubantia logo. Tubantia logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pij
45 uit Apeldoorn een onthutsende ervaring. Dacht hij net een leuke potentiële vriendin getroffen te hebben, wordt hij afgelopen november op de dansvloer van disco Index in Schüttorf plots geconfronteerd met haar boze vriend. Erik Jan Jansen 21-02-20, 14:06: Laatste update: 21-02-20, 17:49.:

Contacteer ons